Nieuws2021-03-03T08:15:27+01:00

Zijn vanuit het Hart

Als er iets is dat de dieren mij in mijn leven duidelijk maken, dan is dit het wel. Moniek, stop met je best te doen, het perfect te willen doen, alles te willen weten. Kom bij me staan met al die jij op dat moment bent. Adem en voel.. Dan komt jouw "gave" tevoorschijn. En ja in die eenvoud voel ik mijn hart, stroomt dat wat gezien mag en wil worden. Zo makkelijk. Je mag zijn Moniek.. En vanuit daar straal je en leef je en kun jij doen wat je je medemens en ons dieren te bieden hebt. Gewoon vanuit jouw ZIJN. Dankbaar voor de boodschappen van de dieren!

Kiddy: leven op geheel eigen wijze.. 20 jaar

"Ik weet hoe te leven EN ook hoe te sterven.." En lieve Kiddy vandaag was het blijkbaar jouw dag om te gaan.. Dit na een paar intense dagen samen waarin je al heel duidelijk had aangegeven dat het moment bijna daar was. Je kwam letterlijk weer bij ons binnen en was zo dichtbij. Je hebt ons meegenomen in jouw proces van loslaten, je hebt me laten ondersteunen daar waar ik dat kon. Jouw proces, was ook mijn proces. Bijzonder hoe alles in het leven samenvalt.. Vertrouwen, jij in mij en ik in jou.. Jij hebt al eerder een prachtige boodschap gegeven over perfectie. Perfectie zit in al dat is.. Je miste een oog, vrijwel je hele staart, je liep niet meer zo soepel en toch was de levenslust zo zichtbaar en ook voelbaar, tot het laatste moment.. Dank je wel voor alles Kiddy, ik heb je lief..

Samen komen..

Samen komen.. Verbinden.. Zijn.. Daar in de diepte is alles aanwezig! In mijn praktijk Balans voor Mens en Dier begeleid ik mensen en dieren in de verbinding met elkaar. Ook ondersteunen mijn paarden en ik de mens in de verbinding met zichzelf. "Thuiskomen op aarde"

Ga naar de bovenkant